
Veľmi pekný barikový Rizling rýnsky, ktorý je odrodovo nezameniteľný. Jeho príjemnú chuť elegantne dopĺňa zaujímavá aromatika citrusových plodov. U tohto vína máte možnosť vychutnať si aj atraktívne…
Kuriér SK už zajtra
Kuriér GLS CZ v pondelok 3. 11. 2025
Termíny dodania sú platné, ak objednáte teraz, 30. 10. 2025 14:34 a pre 1 ks.
Výberová séria vín z produkcie Karpatskej perly poteší aj v skvelom ročníku 2022 nádhernou asamblážou 4 Živly. Do dokonalej harmónie sa spojili Rizling rýnsky z Kramárov, Veltlínske zelené z Novín, Aurelius a Rizling rýnsky zo Suchého vrchu.
Ocenenia:
Alkohol: 12,5 %
Cukornatosť hrozna: 21°NM
Podávajte vychladené na teplotu 12-14°C k bravčovej panenke a ku grilovaných špecialitám.
Hodnotil 1 užívateľ

Veľmi pekný barikový Rizling rýnsky, ktorý je odrodovo nezameniteľný. Jeho príjemnú chuť elegantne dopĺňa zaujímavá aromatika citrusových plodov. U tohto vína máte možnosť vychutnať si aj atraktívne…

Zaujímavé cuvée troch bielych odrôd - Chardonnay, Veltlínske zelené, Rizling rýnsky. Farba je nádherne zlatisto žltá. Vôňa je presvedčivo intenzívna, jemne po mangu, grepe spolu s orieškovými tónmi.…

Zaujímavý Rizling rýnsky výberovej edície Selection vinárstva Mavín - Martina Pomfyho krásnej zlatistej farby, intenzívnej aromatiky broskyne, lipového kvetu, s tónmi púpavy a agátového dreva v…

Rizling rýnsky v podobe Frizzante je výbornou voľbou pre chvíle s priateľmi, pre letné posedenia aj gril-party.

Rizling rýnsky z vinohradu Kramáre je nádherným reprezentantom svojej odrody s presvedčivou citrusovou vôňou, sviežosťou a mineralitou. Krásne terroirové víno.

Veltlínske zelené z obľúbeného terroiru s príjemnou ovocnou vôňou a tónmi bieleho korenia sa v chuti prejavuje tak charakteristickou mineralitou a vyváženosťou, že vás nenechá na pochybách, že si…

Víno žltozelenej farby výraznejšieho odtieňa, s delikátnou a noblesne ovocnou vôňou. Chuť vína je plne ovocná, so šťavnatou ovocnosťou jabĺk a dužín citrusového ovocia, s osviežujúcimi kyselinami a…

Veltlínske zelené, ktoré zrelo polroka v agátovom a dubovom sude na jemných kvasničných kaloch metódou surlie, čo sa prejavilo v senzorickej pestrosti a harmónii s pevnou a štruktúrovanou chuťou.